APARATE REZIDENTIALE
APARATE TIP SPLIT 


Skyworth SMVH12B-2A2A1NF Aparat de Aer Conditionat, Skyworth, Inverter 12.000 btu, seria Delfin , Standard All Dc , SMVH12B-2A2A1NF Confort perfect Noul model Skyworth seria Delfin se integrează foarte uşor în orice interior datorită panoului frontal al aparatului având un design curbat în ton cu ultimele tendinţe în design, fiind în acelaşi timp şi foarte simplu de curăţat. Jaluzelele de dirijare a aerului au funcţia de baleiaj pe verticală, fiind astfel asigurată distribuţia uniformă a aerului condiţionat în...

PRET: 1650 LEI

GREE GWH12QB-K3DNA1C/D


 Gree , noi investim masiv in cercetare si dezvoltare , atat pentru aparatele de aer conditionat cat si pentru electrocasnice mici. Institutele noastre de cercetare specializate si centrele de dezvoltare a produsului se asigura ca fiecare dintre clientii nostri se bucura de produse de cea mai inalta calitate, performanta si fiabilitate .

PRET: 1550 LEI

Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 DC Inverter 12000 BTU

Scurtă descriere Midea Blanc

Echipamentul de aer conditionat marca "Midea" gama Blanc" este echipat cu tehnologia care reduce consumul de energie electrica iECO care este perfect integrata tehnologiei inverter. Te poti cufunda in confortul si racoarea propriei case in timp ce energia consumata pe parcursul a 8 ore este semnificativ redus. 

PRET: 1600 LEI

Pentru alte Marci de aparate nu azitati să ne contactati.

VERIFICATI DISPONIBILITATEA .

Comandaţi serviciile noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.